Groep 3/4

Welkom op de site van groep 3 en 4.

Welkom in groep 3/4:                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Onze groep bestaat uit 27 kinderen. In onze groep zitten 17 meisjes en 10 jongens. Juf Nienke is onze juf en soms komt juf Lidewij bij ons in de klas om te helpen. Op maandag- en dinsdagmorgen zijn wij gesplitst. Groep 4 heeft dan juf Sandra. Dit zijn wij! ( op de foto missen juf Sandra en juf Nienke)

IMGP0530

Bospad 

Op school hebben we de afgelopen periode gewerkt over de natuur en haar bomen. Natuurlijk is het nog veel leuker om de natuur zelf te gaan ontdekken en daarom was groep 1 t/m 4, op vrijdag 31 maart 2017, in het bos te vinden om de natuur te ontdekken middels allerlei opdrachten. Het was een groot succes! We willen alle hulpouders en kinderen bedanken voor de fijne hulp, gezelligheid en fantastische ontdekkingen die opgedaan zijn in het bos. Zie hieronder de foto’s! 

Schoolreisje

De afgelopen 3 weken hebben we al weer veel gedaan op school waaronder op schoolreisje naar Plopsaland in Coevorden. Wat hebben we daar heerlijk kunnen spelen. Gelukkig konden we naar Plopsa want het weer was niet zo heel mooi. We hebben tot aan het eten lekker buiten gespeeld. Na het eten mochten we zelf weten waar we gingen spelen, want er was binnen een heel groot indoor speelpark. Wat hebben we genoten met elkaar. Om half 5 kwamen we moe maar voldaan weer terug op school. Hier onder een aantal foto’s van het schoolreisje, de andere foto’s zullen zo snel mogelijk op de site geplaatst worden.

IMGP0446 IMGP0398 DSCN4219 DSCN4151

 

 

Agenda